Sadrigis versterkt de relatie

Dunne hints, genereuze complimenten en methoden om de 3e diploma te intimideren, werkte niet? Maak dat je vriendin dit artikel leest en het zal beginnen te kleden wanneer je desktocht!

Toon je man striptease!

Recente studies van de wetenschappers van het Cornale Institute of Neurofysiologie toonden: scherpe bewegingen van het bekken en de dijen tijdens striptease versterken niet alleen de familierelaties, maar ook volledig geëlimineerd cellulitis!

Hoe maak je je eeuwige liefde voor altijd voort? Geef hem gewoon wat hij wil. Als u echter nog niet klaar bent om de lessen van koken op zijn moeder te nemen, de luxe van uw vriend in brandverlenende en supecuele striptease! Eerst heb je een pak nodig. Om voor de eerste keer iets onzin te kiezen: White Schort Schort, onderwerp van een muskietennet, buit Bere Bra, Scarlet Thongs, gelakte laarzen en halsband. Muziek moet romantisch worden benadrukt: AC / DC of Rammstein, vroegtijdig “Leningrad” zal ook passen. En nu van achteren naar je vriendje, draai je soepel zijn draaiende stoel voor zichzelf, plaats het spel om te pauzeren – Draai het gewoon niet! En vooruit!

Strip jezelf allemaal!

Het is tijd om te scheiden met deze trieste kleding. “Verwijder het volgens het volgende schema: bovenaan, onder, boven, onder, bovenaan,” aanbevolen de voormalige uitvoerder van exotische dansen Mary Taylor, auteur van het verzamelen van bedspellen “striptease, orgasme, anale seks en andere manieren om het huwelijk behouden “. Met andere woorden, begin de piek eerst af en schort vervolgens, dan de beha en alleen dan string. Loopvlakken en kraag kunnen worden achtergelaten. Vergeet niet te dansen en te strelen. Als de vriend plotseling in je ogen kijkt, beantwoord hem een ​​lange veelbelovende blik. Gepassioneerd doorbrengen op haar lippen. En vertel me iets heel persoonlijks, dat je niet gewend bent om met iedereen op een rij te praten. Bijvoorbeeld: “schat, u start me zo!Ik ben zo heet en nat, en mijn huid is bedekt met hints “.

“Het wordt niet noodzakelijkerwijs een ster van ritmische gymnastiek om je geliefde te plezieren,” zegt Mary Taylor jou. (Hoewel het geen pijn zal doen in de sportschool.) Eenvoudige borstrotatie voor de neus van de vriend en geeft dus geweldige resultaten, vooral als het periodiek zijn hoofd op deze borst drukt. Zijn ogen zullen al snel lange tijd worden gedraaid, en jij terwijl je terugdraait naar hem, speelt speels over je schouder en krijg je naar voren, niet vergeten om jezelf op de billen te vergeet. Ga nu naar zijn gezicht, ga naar zijn knieën, zwaait zijn benen en raakte hem aan. In het algemeen, tot de meest geschikte plaatsen in deze situatie.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *