Regels van “afscheidslieden in relaties

Er is een prachtig en zeer algemeen concept – break-up seks. Helaas zijn er geen analogen in onze taal, maar dit is wanneer je een beetje gescheiden of afscheid, maar plotseling om de een of andere reden doe je het, hoewel het minder geschikt moment moeilijk is om je voor te stellen.

Dus, hoe een ongemakkelijke situatie glad te strijken en wat te doen?

Dit advies is niet gemakkelijk te volgen, maar toch. Denk goed na voordat je met hem slaapt. Het kan onnodige emoties veroorzaken, en slechter als ze een unilateraal zijn, vooral als hij tot seks easer behoort dan jij.

– Analyseer geen seks wanneer alles al is gebeurd.

Stop niet te veel op wat het was en waarom het gebeurde. Uiteindelijk is seks misschien zo!

– Doe het niet om het terug te sturen.

Zoals we al zeiden – Mannen waarnemen seks veel gemakkelijker dan wij. Dus wacht niet dat als je prachtig in bed was, hij meteen je relatie wil wonen. Anders riskeert u zich later gebruikt.

– Herhaal het niet.

Nou, je had deze nacht (of uur of een paar uur). En alles. Dat is genoeg. Het is niet nodig om seks te gebruiken met een voormalige man om de leegte te vullen. Om een ​​nieuwe relatie te starten, moet je volledig "Doorzichtig" je leven en je hoofd van oud en draai deze pagina. Is het de moeite waard om te zeggen dat seks het onmogelijk doet?

– Verwacht niets van hem.

In essentie ben je al vreemden, buitenstaanders, je bindt je niets meer. Ja, je had seks, maar hij was en eindigde en je bent niet langer een paar. Daarom wordt het ervaren als een willekeurig erotisch avontuur en niets meer.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *