Pose 69: voor en tegen

Elk paar heeft zijn favoriete poses voor seks. Maar hun leiders bestaan ​​in hun lijst. Het is de houding van 69 die kan ontsnappen aan leiders.

Voordelen van deze houding.

Deze houding is goed voor meisjes die graag top zijn. Ze kunnen het hele proces zelf beheersen. Maar ook kan een man boven zijn, https://www.victoriascakecompany.com/7-soorten-vrouwen-waar-je-niet-jaloers-op-hoeft-te/ in deze houding is het niet fundamenteel.

Als een man een woonplaats wil bezetten, dan is het beter om op zijn handen te rusten, dus niet om tijdens het orgasme te instorten.

En als beide partners ernstig zijn, biedt de houding 69 voor de optie – liggend aan de zijkant. Dus de benadering van genitaliën zal worden geopend en laden op het lichaam – nee.

Nadelen van de houding 69.

Echte kenners van orale seks geloven dat enkele van de paren volledige orale tevredenheid in pose 69 kunnen voelen. Dit komt van het feit dat orale seks een onvergetelijk gevoel geeft voor beide partners, die te moeilijk blijken te zijn om zich te concentreren op hun gevoelens en op haar partner.

Ook in Posse 69 is het erg moeilijk om synchroniciteit van sensaties te bereiken en vaak een van de geliefden (vaker een vrouw) bereikt het orgasme sneller dan een. En wanneer een persoon onder het gezag van het orgasme is, is het erg moeilijk om mijn partner te onthouden.

Maar sommige paren kunnen gelijktijdig orgasme bereiken in pose 69.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *