Farorna med sex på stranden

Forskare varnar strandsex kan vara farligt. Vad man ska göra för älskare som gillar att njuta av passion på stranden eller floden? Vi kommer att berätta hur du kan undvika obehagliga stunder.

Forskare har genomfört ett antal studier om farorna med sex på stranden. Som det visade sig finns det en hel del hälsoriskfaktorer.

ett. Risken för oönskad graviditet ökar.
Kondom kan lätt glida av i vatten. Dessutom ökar sannolikheten för skada på latex.

Vad ska man göra?
Ett alternativ till sex "i vatten" kan bli sex "på vattnet". Segla bara bort från stranden på en madrass och njut gärna av varandra. Endast madrassen måste vara tillräckligt stark och stabil.

2. Sanden innehåller ett stort antal bakterier.
Enterokocker, som orsakar endokardit och hjärnhinneinflammation, har hittats på 91% av världens officiella stränder. Om du bestämmer dig för att komma från stranden i vattnet bör du vara särskilt försiktig. Även om reservoaren anses vara https://enosthechimp.com/ ren betyder det inte att det inte finns några mikrober i den.

Vad ska man göra?
Oroa dig för vad du kommer att älska på i förväg. En stor, tjock handduk eller matta är perfekt. Och under sex i vatten, var noga med att använda kondom.

3. Ett annat besvär är att vattnet tvättar bort det naturliga smörjmedlet, vilket gör kön mindre bekvämt och mer traumatiskt.

Vad ska man göra?
Ytterligare smörjning hjälper till att undvika obehag.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *